måndag 24 augusti 2009

En härlig dag!

Idag var vi på besök hos BVC och nu är Eric tyngre än han var när han föddes! Det har ju varit en del problem med matningen, vi stödmatar nu med flaska, mjölk som Tina pumpar ur, det är en del pyssel men nu ger det verkligen resultat så det är så klart värt det. Nästa steg i denna resa är ett besök på Akademiska på måndag, rapport kommer så klart.

1 kommentar:

Lotta Löfgren sa...

hej,måste bara säga hej. Vår son Gustav , som också har lkg var på akademiska idag med sin pappa. Han fick reda på att han skall få fixa till sin lite snea näsa nu snart...så jag sökte lite på nätet om lkg..och fann er:)Han har gjort flera op genom åren, alla på akademiska, och det har faktiskt gått över förväntan :)Önskar dock att jag hade haft dator o kunnat söka o läsa lkg bloggar då för 13 år sedan..man funderade ju en hel del..Vad roligt att se att Erik kan amma lite, det kunde aldrig Gustav.hoppas att det går bra med operationen för lille Erik. Det är tufft att lämna sin sovande lille parvel därinne på op bordet...tufft att vänta under op...men sedan tyckte iallafall jag att han var piggare efteråt än jag kunnat ana.det enda som var lite otäckt var att stoppa in flaskan i lilla munnen som hade stygn osv..
En sak jag inte alls tagit med i beräkningen var att Gustav LÄT så annourlunda efteråt, det vart en helt annan "röst", så passa på att filma lillkillen och få med hans röst...om inte annat lär ni inte få se det där STORA härliga smilet efter op;)..jag är så glad att jag filmat o tagit kort...på honom innan de "fixade till honom"Gustav med:)kram på er hela familjen:)