fredag 21 augusti 2009

Inte bara LKG:-)

Den här sidan har som jag skrivit tidigare ett stort fokus på LKG och olika svårigheter med det. Det skall dock sägas att emellan dessa svåra och jobbiga situationer så är Eric precis som alla små underbara barn skall vara. Han skänker oss stor lycka och mycket glädje, om det kan Ni läsa mer på vår "familjeblogg", den här sidan kommer även fortsättningsvis fokusera på det speciella med LKG, en liten förklaring så att Ni inte tror att det bara är sorg och förtvivlan, tvärt om, det är nästan bara glädje och precis som det skall vara med småttingar:-)

När vi nu samlat tankarna efter besöket på akademiska så kan sägas att det känns helt ok. Om Eric går upp i vikt och håller sig frisk för övrigt så kommer den första operationen troligen att ske i november, då skall utsidan fixas, läpp och näsa. Lille Eric skall skönhetsopereras, kanske man skall hänga på:-). Om vi förstått det hela rätt så kommer det att gå till så här:
Dag 1
Undersökningar av alla möjliga läkare och specialister så som narkosläkare, plastikkirurg, öronspecialist, käkspecialist etc.
Dag 2
Väckning 04.00 för matning, därefter fasta tills allt är klart. Vid cirka 08.00 lämnar vi Eric för sövning och operation. Vi har då tid för frukost(som om man har aptit då), promenad eller vad vi vill. När de sedan ringer får vi komma till uppvaket och träffa en nyopererad kille. Redan samma kväll skall vi sedan testa amning och flaskmatning. Tanken är då att storasyskonen kommer till oss under eftermiddagen eller tidig kväll, längtar redan till den återföreningen:-D
Hemresa kommer sedan troligen att ske dag 3 eller 4.
Nästa operation sker sedan när Eric är ca: sex månader.
Det kommer att bli bra det här!

1 kommentar:

farmor o farfar sa...

underbar liten krabat och gissa om det var en stolt farmor som gav honom flaska igår.