lördag 28 november 2009

4 dagar efter operation

Då sitter vi här, Erik, Tina och jag, klockan är 6 på lördag morgon och en glad Eric har just ätit sin morgonflaska. Det måste sägas att det har gott över förväntan. Visst har det varit en del gråt och en hel del bärande, men det var vi å andra sidan beredda på. Nu har man också börjat vänja sig vid hans nya "snygga" utseende, kommer att bli en vass riddare, se upp damer! Till sättet är han sig annars lik, glad och vaken, tusan vad härlig han är. Allra gladast blir han när Emil eller Emma går fram och showar lite.
Eric använder i stort sett inget smärtstillande mer, någon Alvedon sätter vi in ibland, egentligen vet vi inte om han har ont då, men när han känns otröstlig vågar man inte chansa, han skall ta mig tusan inte ha ont om han inte behöver. Problemet är ju att han inte får använda sig av napp så direkt efter operationen, då blir det lätt att man tar till flaskan (Eric alltså, det där lät inte bra) eller Alvedon.
På måndag skall vi till läkaren och fortsätta matpratet, kanske kan det vara magmunnen som strular? vilket gammelfarmor Inga sa för över en månad sen;-)

1 kommentar:

Fam Gossas Moberg sa...

Ja en sak jag har lärt mig i livet är att "gammalt" folk ofta inte alltid har rätt i det dom säger.